På tide å ta kontroll over ditt trådløse nettverk

mennesker aerohive.jpg

Bruken av trådløse enheter har økt kraftig de siste årene. Mobiltelefonen har blitt unnværlig for mange, vi ønsker å være tilgjengelige på nett og sosiale medier 24/7. Vi laster stadig ned flere applikasjoner til våre trådløse enheter, og alle disse applikasjonene krever mer ressurser fra våre trådløse nett. Ofte stiller vi inn våre mobiltelefoner, nettbrett og bærbare PC' er til å foreta automatiske oppdateringer og oppgraderinger av enhetene og applikasjonene.  

 

aerohive.png

Aerohives konsept er like genialt som det er enkelt. Fjern den trådløse kontrolleren og du får et trådløst nett som er enkelt å implementere, enkelt å utvide og enklere å administrere.

Aerohive har utviklet en egen kontroller løs WLAN arkitektur kalt "Cooperativ Control". Deres WLAN løsning har alt som kreves når det gjelder ytelse, oppetid, management, fleksibilitet og sikkerhet. Samtidig gjør elimineringen av kontrollere løsningen kostnadseffektiv. I tillegg har Aerohive forenklet WIFI implementeringen og administrasjon ytterligere med sin cloud-baserte management løsning, Hive Manager Online.

 

 

Vi er forhandler av Eset sikkerhetsløsninger som gir deg full endepunktbeskyttelse for bedriften din.

ESET Endpoint Security er en ideell sikkerhetsløsning både for små og store bedrifter. ESET Endpoint Antivirus leverer gjennomprøvd, bransjeledende beskyttelse mot skadelig programvare, spyware og rootkits.

Vi leverer online backup løsninger fra KeepItSafe. Bransjens sikreste, mest skalerbare og brukervennlige online backup og behovsbetinget gjenopprettingstjeneste. Eneste globale backup i skyen som er helhetlig styrt og overvåket hele døgnet.

Vi leverer Office 365 løsninger. 

Vi er forhandler av Aerohive trådløse aksesspunkt. Aksesspunktene har mulighet for skybasert management.