Avansert GSM alarm montert hos Signo Vivo

snor svømmebasseng.jpg
 

For Signo Vivo i Andebu har vi montert et alarmanlegg i svømmebassenget deres. Til dette anlegget har vi tilkoblet en bryter i taket med trekkesnor slik at alarmen kan aktiveres når man er ute i bassenget. I tillegg har vi montert en alarmknapp på veggen og levert med en trådløs aktiveringsknapp (sender).

Ved alarm så ringes det til forhåndsprogrammerte nummer, en talemelding om at det trengs assistanse i svømmebassenget spilles av. I tillegg sendes det SMS meldinger om at alarmen er aktivert.

Holars 364 er en EU godkjent alarmsentral med 6 kablede innganger, 32 trådløse innganger og 4 Områder. Perfekt for å sikre, automatisere og kontrollere ditt hjem, kontor, hytte og lignende steder du ønsker å overvåke. Holars 364 kan ha expansjonskort for å øke antallet soner til totalt 76 soner. Alarmsentralen er optimalisert for å bli brukt som boligalarm eller som bedriftsalarm. Enheten kan varsle via SMS, USB eller till app. Holars 364 kan ha doble SIM-kort for dobbel sikkerhet, hvis et SIM-kort mister signal tar det andre over. Sentralen er designet for å møte alle behov som en installatør og sluttbruker ønsker.

Applikasjoner / Bruksområder:

Holars 364 kan brukes som boligalarm eller bedriftsalarm og kan varsle ved brann, inbrudd, temperatur forandringer, strømavbrudd, vannlekkasjer, gasslekkasjer, panikk alarm og mye mer. Hver sone programmeres med egen alarmmelding. Alarmsentralen har 4 utganger som kan styres med SMS eller fra app.

Enkel å bruke:

Det finnes applikasjoner for Iphone og Android telefoner hvor du kan overvåke og styre din sentral med et enkelt klikk. Det er også mulig å motta alarm via tekstmelding hvis du ønsker det. Med Smart Security som er Eldes egne web grensesnitt kan du programmere enheten direkte gjennom nettsiden.