Nyheter

Her publiseres det fortløpende nyheter, kampanjer og lignende.


 
460x340px_UCPro_images_2_.jpg
 
 
signo-logo.png
 
 
 
 
fiber.jpg
 
 
Vidaråsen.jpg
 
 
 
Eltek%20indeks%20bilde.jpg%20(content).jpg
 
 
 
utklipp_addsecurecity_colours_rgb.png
 
 
 
åslyveien_21-300x178.jpg
 
 
 
 
sensio-porttelefon-alt-starter-her.jpg
 
 
 
 
2n verso.jpg
 
 
 
logo-1881.png
 
 
aerohive.png
 
 
 
Hikvision_banner.jpg
 
 
Wenche Borge.jpg
 
 
pct05rev.jpg
 
 
hdv230.jpg
 
emil med snor.jpg

slutt på isdn? vi har løsningen

ISDN linjer fases nå ut. Man kan ikke bestille nye linjer, og ved feil på linjene kan man risikere at feilen ikke blir rettet. 

Grenseløs tro på menneskets muligheter

Vår største kunde er Stiftelsen Signo, og deres virksomheter i Andebu og Sandefjord. Vi har levert tjenester til Signo siden slutten av 1990 tallet.

Ordet signo betyr jeg tegner - her i betydningen av å bruke tegnspråk.

«Grenseløs tro på menneskets muligheter» er Signos visjon. Vi vet at tegnspråk skaper ytringsfrihet.


 

fiber til landsbyen

I løpet av høsten 2019 får Vidaråsen Landsby bredbånd via fiberkabel, levert av Viken Fiber. Dagens løsning med ADSL linjer inn til landsbyen er en utfordring med så mange brukere tilknyttet samme linje. Internt i landsbyen er det kablet med fiber mellom de forskjellige byggene. Omega TDS AS har levert fiberkabel og terminert disse på de fleste stedene i landsbyen. Totalt er det kablet til ca. 30 hus, og det har gått med mange kilometer med kabel.

 
 

Vidaråsen landsby

Vi er stolt leverandør av kommunikasjon- og nettverksinfrastruktur løsninger til Vidaråasen Landsby i Andebu. Vi har nylig levert en ny moderne IP basert telefoniløsning, Omega VoiceGo, samt at vi har installert og terminert fiber i store deler av landsbyen. Vidaråsen er en Camphill Landsbystiftelse.

 
 

FG-Godkjent for automatiske brannalarmanlegg

Omega TDS AS er nå blitt godkjent som FG-godkjent brannalarm foretak, FG-760:1.

Sertifiseringen gjelder for idriftsetting, kontroll og teknisk behandling av automatiske brannalarmanlegg. Vi er også sertifisert for uavhengig kontroll av automatiske brannalarmanlegg.

 

ADDSECURE ALARMOVERFØRING

Informasjon om endringer av abonnementsnavn og prisstruktur

Du er kanskje klar over at teleoperatørene gjør løpende endringer i telenettet. Blant annet er det planlagt nedleggelse av 3G-nettet i 2019, mens 2G-nettet er tenkt å avvikles innen 2025. Flere av våre kunder bruker i dag alarmsendere som er kjøpt for opptil 20 år siden. Disse bør oppgraderes til nye modeller basert på nyere teknologi.

For å forenkle pris- og abonnementsstrukturen vår, har vi reklassifisert hele produktporteføljen slik at abonnementsnavnene (fremkommer på fakturaen) reflekterer teknologien alarmsenderen din benytter, samt hva tjenesten brukes til. AddSecure har gjort justeringer i sin prisstruktur. Som et resultat av dette vil noen kunder få en prisøkning, og andre en prisreduksjon. Abonnement tilpasset nyere utstyr som kommuniserer over 4G nettet vil være rimeligere enn eldre utstyr som kommuniserer over 2G eller 3G nettet.

 

Vi HAR flytteT inn i nye lokaler på Ås Kontorsenter

Omega TDS AS har sammen med de andre Omega søsterselskapene flyttet inn i lyse og trivelige lokaler i Ås kontorsenter på Sem utenfor Tønsberg.  Vi har kontorlokaler i første etasje i det mellomste bygget. Gratis parkering på stort parkeringsområde.

Kontorene ligger nær E-18, noe vi ser som en stor fordel både for våre ansatte og for kunder som ønsker å besøke oss.

Årsaken til flyttingen er at selskapene har vokst ut av sine eksisterende lokaler og tiden var inne for å se etter nye større lokaler, tilpasset ytterligere vekst.

Vi mener vi har funnet lokaler som passer oss i mange år fremover og med mulighet for utvidelse av arealer om nødvendig.

Vår nye adresse er: Åslyveien 19, 3170 Sem.


 

Vi har løsningen

Er du en av mange som har et system for adgangskontroll, et system for porttelefon og et system for telefoni (mobil), da har vi løsningen for deg. Med Omega VoiceGo får du alt dette i ett system. Du trenger kun en enhet på utsiden som ivaretar adgangskontroll og porttelefon funksjonen. For adgangskontroll kan du benytte RFID-kortleser, Bluetooth eller kodetastatur. Porttelefonen har innebygget HD kamera, og man har en rekke muligheter når det gjelder hvordan anropet besvares. Det kan være via Panasonic IP telefon, mobiltelefon eller egne Touch skjermer med video. Med Omega VoiceGo løsningen kan man bruke et hvilket som helst mobilabonnement. Du slipper å binde deg til en operatør, noe som kan bli kostbart i lengden.

 
 
 

Omega VoiceGo porttelefon

2N®Helios IP Verso er en porttelefon som, takket være det modulbaserte systemet, kan skreddersys til å passe inn i de mest komplekse og særegne miljøer. For eksempel kan man velge et HD kamera med infrarødt natt-lys eller en smartkort leser. Den kan integreres med Omega VoiceGo løsningen og Panasonic SIP telefoner.

Mulighetene er mange!

2N®Helios IP Verso er robust og holdbar og er klassifisert til IP54 som gjør at den tåler regn og støvete miljøer. Den er også sikret mot vandalisme.

 

Click to call

Med applikasjonen "CallTo" for Windows kan man klikke på et telefonnummer fra en hjemmeside (hjemmesiden må være klargjort for tjenesten) eller telefonkatalogen 1881, og telefonen vil ringe til dette nummeret. "CallTo" tjenesten er inkludert i alle Omega VoiceGo abonnementer, og passer utmerket sammen med Panasonic SIP telefoner. Alternativt kan man ringe direkte fra sin PC ved hjelp av en softphone klient og headset.

 
 

NÅ kan du montere ditt profesjonelle trådløse nett selv

Ta kontroll over ditt trådløse nett. Bruken av mobile enheter har eksplodert de siste årene, og både kunder, samarbeidspartnere og medarbeidere ønsker i større grad å være tilgjengelig på nett og sosiale medier 24/7.  Vi kan nå tilby våre kunder Aerohive trådløse aksesspunkt med "skybasert" management. Vi konfigurer og tilpasser aksesspunktene for deg via internett. Det eneste du trenger å gjøre er å fysisk montere aksesspunktene og sørge for at de er koblet til internett. Resten tar vi oss av.     

 

 

 
 

Kameraovervåkningspakker

Vi har funnet frem til prisgunstige kameraovervåkningspakker med meget god kvalitet.

  

Omega Holtan AS valgte VoiceGo

"Så enkelt. Dette var bra", sier en fornøyd Wenche Borge, administrasjon og prosjektsekretær hos Omega Holtan AS.

 

 

 

Kampanjetilbud på Omega voicego

Vi gir deg en gratis måned* ved bestilling av ny telefonløsning i 1. kvartal 2018.

 
 
 
 

optimal bruker opplevelse med Panasonic KX-HDV 230 SIP telefon

HD lyd, EHS (elektronisk røravløfter) og 24 programmerbare BLF taster.


 

Emil monterte GSM alarm i svømmebasseng

Alarmen kan aktiveres fra bassenget.