Omega TDS AS leverer smarte tele, data og sikkerhetsløsninger. Vi holder til på Ås kontorsenter, rett utenfor Tønsberg. Vi har medarbeidere med nærmere 30 års erfaring i bransjen.

Forretnings ide

Vår forretningside er å levere smarte, driftssikre og kundevennlige kommunikasjons og sikkerhetsløsninger. 

 

Informasjon om GDPR for deg som kunde hos Omega TDS AS

De opplysninger vi registrerer om deg som kunde er begrenset til navn, e-postadresse og telefonnummer som er nødvendig for vårt kundeforhold. Vi tar ditt personvern på alvor og behandler dine personopplysninger på en trygg og forsvarlig måte i henhold til EU's nye personvernforordning (GDPR). Opplysningene er registrert i vårt CRM system (kundeoppfølgingssystem). Fra tid til annen så sender vi ut nyhetsbrev via e-post til våre kunder. Du kan når som helst be om å bli slettet fra denne listen.

Les mer her

 

Tele

Leverandør av telefoni tjenester og abonnementer

Omega VoiceGo, IP basert telefoni løsning i «skyen» hvor vi kombinerer mobil og fasttelefoni. Løsningen passer for deg som vil ha det beste fra to verdener, hussentral funksjoner og mobilt bedriftsnett funksjoner, til en lav månedskostnad. Du ringer mye rimeligere med Omega VoiceGo enn f. eks. med en ISDN løsning. Det er gratis å ringe til fasttelefoner i Norge med VoiceGo løsningen. Omega VoiceGo inneholder en rekke smarte og nyttige funksjoner. Vi leverer SIP linjer og SIP Trunk til hussentraler. 

Panasonic

Vi har forhandlet Panasonic telefonsentraler og telefoner siden Panasonic introduserte dette i Norge i 1996. Vi er i dag distributør av Panasonic kommunikasjonsløsninger i Norge. Som Panasonic distributør er vi sikre på å levere kvalitet fra en av verdens ledende produsenter av kommunikasjonsløsninger i SMB markedet.  

 

Data

Vi er forhandler av Eset sikkerhetsløsninger som gir deg full endepunktbeskyttelse for bedriften din.

ESET Endpoint Security er en ideell sikkerhetsløsning både for små og store bedrifter. ESET Endpoint Antivirus leverer gjennomprøvd, bransjeledende beskyttelse mot skadelig programvare, spyware og rootkits.

Vi leverer online backup løsninger fra KeepItSafe. Bransjens sikreste, mest skalerbare og brukervennlige online backup og behovsbetinget gjenopprettingstjeneste. Eneste globale backup i skyen som er helhetlig styrt og overvåket hele døgnet.

Vi leverer Office 365 løsninger. 

Vi er forhandler av Aerohive trådløse aksesspunkt. Aksesspunktene har mulighet for skybasert management.

 

Sikkerhet

  • Kamera overvåkning
  • Vi leverer kameraovervåkningsløsninger fra HIKVISION, verdens ledende produsent av kameraovervåkningsutstyr.
  • Brannalarm
  • Vi installerer brannalarmanlegg fra Eltek Honeywell. 
  • Adgangskontroll.
  • Vi leverer og installerer nettverksbasert adgangskontroll fra Salto.
  • GSM alarmer og styringer.
  • Vi leverer en rekke forskjellige GSM alarmer og styringer.

 

Miljøfyrtårn.

Vi er en sertifisert miljøfyrtårn bedrift. Vi er medlem av Grønt Punkt Norge AS.

 

Autorisasjon

Vi er autorisert teleutstyrsleverandør TUA og vi er autorisert teleinstallatør TIA.

Vi er sertifisert partner av Eltek Honeywell for leveranser og installasjon av brannalarmanlegg.